Gastenboek

E-mail 27. jun, 2018

Nika Coene

Beste,



Ook wij zijn op zoek naar een Roller pup.

Verwachten jullie dit jaar of begin volgend jaar nog een nestje?

E-mail 26. jun, 2018

Joris van Toor

Wij hebben dezelfde vraag als anderen, wij willen dolgraag een toller puppy bij ons in huis omdat ons vorige hondje, Tikkie, begin maart is overleden. Graag hoor ik van u of er binnenkort nog nestjes komen? Alvast bedankt!

E-mail 22. jun, 2018

Kim Jonkers

Wij willen een toller pup in ons gezin opnemen! Mijn vraag is; verwacht u dit jaar nog een nestje?



Mvg Kim

E-mail 5. jun, 2018

Janneke Vrijdag

Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze Kyra. Zij was een puppy uit het eerste nest van jullie Amy uit oktober 2004. Wat een lieve en fijne gezinshond hebben wij aan haar gehad.

E-mail 16. apr, 2018

Jonas van Lichtervelde

Beste,



Wij zijn een jong koppel dat recent is gaan samenwonen. We hebben beide altijd huisdieren gehad en nu we een tijdje alleen wonen missen we een speelkameraad aan ons zijde. Toen we wat rondkeken naar honden kwamen we al vlug bij het ras Nova Scotia Duck Tolling
Retriever. Na wat meer informatie op te zoeken omtrent dit ras waren we nog meer overtuigd dat dit het ideaal hondje voor ons gezin is.




Hierbij onze vraag of er in de nabije toekomst nog puppy’s beschikbaar zijn?



Met vriendelijke groet

Jonas en Bo

E-mail 22. jan, 2018

Ingeborg van Middelkoop

Beste,



Wij zijn ons aan het oriënteren voor een toller pup. Nu de kinderen allemaal op school zitten, hebben we daar dus ook de tijd voor. Graag zouden wij willen weten hoe dit bij jullie in zijn werk gaat.


graag hoor ik van julllie

E-mail 15. dec, 2017

Froukje Zoodsma

Hoi Arjan en Mariette,



Min of meer bij toeval kwam ik op jullie site terecht, en natuurlijk ben ik toen uitgebreid gaan lezen. In 2009 kochten we bij jullie onze Friese Toller, Silke. Zij ligt hier aan mijn voeten te slapen. Silke, dochter van Sietske en Renzo, is een lieve, gezonde,
fijne, waakzame hond!

E-mail 8. dec, 2017

Onya Dlugos

Geachte heer/mevrouw,



Ik ben opzoek naar een shetlander merrie in de kleur wildkleur van ongeveer 0 tot 2 jaar, zou u contact met mij willen opnemen als u er één te koop heeft. Ben er namelijk al een tijdje naar opzoek.



Mvg Onya

E-mail Website 20. nov, 2017

Chris Van Den Berghe

Beste,

Wij zijn reeds enige maanden op zoek naar een 'toller'pup en kwamen op jullie website terecht. Graag zouden wij willen informeren wanneer jullie een nieuw nestje verwachten en of er eventueel een wachtlijst is? Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Met vriendelijke groeten,

Chris

E-mail 22. okt, 2017

groetjes, Stef en Kim

Beste,



Wij zouden eventueel in de toekomst interesse hebben in een pup. Nu is onze vraag hoe dat bij jullie in z'n werking gaat. Is er een wachtlijst? Of andere informatie die u aan ons zou kunnen delen. En wat zou jullie vraagprijs ongeveer zijn voor een puppy?

E-mail 25. aug, 2017

Gea Ameling

Beste,

Op jullie site las ik vanavond dat jullie prachtige 'tollers' hebben. Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe hond. Onze vorige hond, Charlie, een bouvier, moesten we ruim 2 jaar geleden laten inslapen wegens een groot gezwel en ouderdom. Charlie was
de vriend van ons gezin, waar onze 4 kinderen mee zijn opgegroeid en het heeft dan ook enige tijd geduurd voor wij aan een andere hond wilden denken. We hebben wel 2 katers en 1 poes.



Onze oudste dochter volgt een opleiding dierenverzorging en voor haar en omdat wij langzaam ons werk willen afbouwen denken we weer ruimte te hebben voor een jonge hond.



Kun je ons informeren hoe jullie werken en of er pups te verwachten zijn?

Met vriendelijke groet,

E-mail 24. jun, 2017

Shirley Noe

Wij hebben jullie situatie bekeken heel mooi en uitvoerig☺en zijn heel erg geïnteresseerd. Wanneer verwachten jullie een nieuw nestje?Of is er een wachtlijst? Ik hoor het graag



M.V.G. Shirley

E-mail 8. mei, 2017

Vivian

Beste,



Onlangs hebben we van onze viervoeter helaas afscheid moeten nemen na 12,5 jaar. En zeer respectabele leeftijd natuurlijk. Omdat wij mensen zijn die erg graag buiten zijn in de natuur en altijd met dieren zijn opgegroeid mist er nu iets in ons leven. Weer zijn
dan ook op zoek gegaan naar een hond die bij ons past en zijn bij de tolling retriever uitgekomen. Het vrolijke karakter.....het wandel plezier.....en daarbij is het gewoon een prachtige hond.


Graag zou ik van jullie willen weten wanneer er weer een nestje in aantocht is en of er plek is op de wachtlijst?



Met vriendelijke groet



Vivian Cobben

E-mail 1. apr, 2017

Silke R

Beste



Zijn er al puppyplannen voor dit jaar of het komende jaar ?

En is er mogelijkheid om me op een wachtlijst te plaatsen



Mvg

E-mail 23. feb, 2017

Harma

Graag zou ik willen weten of er binnenkort weer een nestje wordt verwacht, of dat we op de wachtlijst gezet kunnen worden. Wij willen graag een Toller en deze opleiden tot assistentie hond voor onze dochter. Ik ken het ras al en vind deze honden erg bijzonder
en niet onbelangrijk, lief en sociaal.